Natuur


Fotografiereis Slovenië. 3 dagen vanaf € 480,00
Beren en ondergrondse meren fotograferen in Slovenië. Tijdens deze kleinschalige reis voor 2-4 personen ga je op pad in het Groene Karstgebied van Slovenië om beren en ondergrondse meren te fotograferen.
>>>> meer informatie.
Natuur groepsreis Estland. Themareis lynx en bruine beer. 8 dagen € 1980,00
Veel mensen kennen Estland alleen van Tallinn hoofdstad met de mooie oude binnenstad. Maar Estland heeft ook erg veel natuur, zoals een mooie kustlijn met helder water en kleine eilandjes, maar ook gebieden waar veel andere natuur aanwezig is zoals grasland waar trekvogels verzamelen op doorreis zijn. Uitgestrekte bossen en veengebieden waar elanden, wolven en beren leven.
Het ideale gebied voor deze natuurreis om op zoek te gaan naar beer en met behulp van Lynx onderzoeker mogelijk ook de lynx te vinden.
>>>> meer informatie.
Fly & drive naar de Faeröereilanden. 8 dagen.
Tachtig procent van de Faeröereilanden is met elkaar verbonden door bruggen en tunnels. Ideaal voor een roadtrip dus! De wegen zijn goed en met een huurauto kun je optimaal inspelen op de sterk wisselende weersomstandigheden. Je krijgt tips om de eilanden uitgebreid te leren kennen, maar bent helemaal vrij om je reis precies zo in te richten als jij wilt.
Ontdek de unieke natuur, de kleinste hoofdstad, de oudste volksvertegenwoordiging en het oudste houten huis ter wereld. De kerken, vuurtorens, watervallen, vogels en schapen die je onderweg tegenkomt zijn bij elke lichtinval fotogeniek en de inwoners heten je steeds weer vriendelijk welkom.
Je vlucht Kopenhagen-Tórshaven, huurauto en verblijf zijn inbegrepen bij deze reis.
Vertrekdata: gehele jaar mogelijk.
Vraag informatie aan over deze reis >>>>.
Wolverine Reizen - Slachthuisstraat 37 - 5664 EP Geldrop - Kvk nummer: 52225534
facebook