Wildlife Fotografie Karelië

Het bedrijf is gevestigd in Kontiovaara, Lieksa in Oost-Finland. Wereldwijd bekend als de beste plek om veelvraten te zien en te fotograferen, zij bieden natuurobservatie en het fotograferen van schuilplaatsen voor iedereen, van natuurliefhebbers tot professionele fotografen. De accommodatie is het hele jaar geopend, maar we raden december en januari niet aan voor een bezoek vanwege de zeer korte dag.

Onze belangrijkste attractie is de veelvraat die het hele jaar door te zien is. Beren zijn te zien en te fotograferen van april tot eind september. Andere soorten die ons gebied bezoeken zijn wolf, vos, bever, havik, steenarend en zeearend.

De Keljänpuro Lodge is ons hoofdgebouw en het ontmoetingspunt. Een voormalige houthakkers hut is gerenoveerd en aangepast voor toeristische doeleinden. Het landschap in Keljänpuro is prachtig dennen- en gemengd bos waar u kunt genieten van de rust. Zij volgen de groene waarden; we hebben een zonne-energiesysteem, droge toiletten en buitendouche verwarmd door gas. We bieden plaats aan 20 personen in ons hoofdgebouw en kleinere hutten dicht bij de Lodge. Er zijn geen stopcontacten in de slaapzaal of hutten, maar u kunt uw batterijen opladen in de hoofdlounge.

Luchtverbindingen naar het dichtstbijzijnde vliegveld in Joensuu zijn uitstekend en u rijdt in ongeveer 1 uur van Joensuu naar ons. Vanuit Helsinki, de hoofdstad van Finland, ben je met de trein in ongeveer 6 uur gemakkelijk in Lieksa.

Welkom om te genieten van de pure natuur, rust en stilte!

Data : volgt
Informatie aanvragen

Deze reis boeken


Wolverine Reizen - Slachthuisstraat 37 - 5664 EP Geldrop - Kvk nummer: 52225534
facebook