Zweden


Wandelen over de eilanden van de Zweedse westkust. 8 dagen
Tijdens deze wandelvakantie verken je zelf e voet het beste van de prachtige eilanden en dorpen aan de Zweedse westkust.
De regio Bohuslän biedt een unieke archipel met honderden eilanden, pittoreske vissersdorpjes, granieten rotsstranden en kleine zandstranden.
Je bezoekt verschillende regio’s aan de kust en bezoekt ook de stad Göteborg.
>>>> meer informatie.
Pack raft in Zweeds Lapland. 8 dagen voor € 1350,00
Een week programma voor allen die peddel en kampeer ervaring hebben en pack raften uitproberen willen.
Pack rafts zijn fantastische boten om ongekende waters mee te verkennen. Ze zijn licht, gemakkelijk te peddelen en in een handomdraai ingepakt en terug opgeblazen, perfect als je een stoomversnelling overdragen moet. Dus ideaal om de Kalix, een van Zwedens laatste ongetemde rivieren mee te verkennen.
>>>> meer informatie.
Wandelen in Abisko Nationaal Park. 8 dagen voor €1310,00
Abisko National Park is het meest noordelijke nationale park van Zweden. Een prachtig groen bergdal omgeven door de Zweedse Alpen. De rivier Abiskojåkka stroomt door een dicht berkenbos en komt uit in een van de grootste meren in Zweden, Torneträsk. Tijdens onze tocht volgen we deels de bekende Kungsleden, slapen in tenten en typisch Zweedse berghutten, leren over de fauna en de flora en genieten van het majestueuze uitzicht over de bergvallei rond ons.
>>>> meer informatie.
Wandelen door Noord-Dalarna, Zweden. Prijs volgt.
Wil je de Zweedse regio Dalarna echt goed leren kennen - dus niet alleen de belangrijkste toeristentrekkers? Dan is deze 5-daagse wandelreis door de wildernis van Noord-Dalarna een echte aanrader. Je volgt met een kleine groep wandelliefhebbers een mooie route. De gids kent dit unieke gebied tot in de puntjes en vertelt je alles over de Zweedse natuur en de Scandinavische bergen. Vier dagen lang word je omringd door een prachtig landschap en vooral veel rust en ruimte.
>>>> meer informatie.
Vlotvaren op de Umeälven, Zweden. 9 dagen voor € 650,00
Het water van de Umeälven stroomt kalmpjes door het Zweedse landschap. Door op een houten vlot de rivier af te zakken, beleef je Zweden op een unieke manier.
Voordat je vertrekt, krijg je bij je het vlot en bijbehorende uitrusting volop informatie over het gebruik van het vlot, maar ook over wat je onderweg kunt zien en doen. Na je eerste dag vlotvaren overnacht je op een camping, waar je ook een traditionele Sami-maaltijd krijgt. Je slaapt in een tent of (tegen bijbetaling) een vakantiehuisje.
>>>> meer informatie.
Groepsreis naar Jämtland Härjedalen. 8 dagen voor € 675,00
Lofsdalen ligt in het zuidelijk deel van Jämtland/Harjedalen en grenst aan Dalarna, hier kunnen we beide regio’s een beetje verkennen.
Daarna kom je zeker nog een keer terug om het verder te ontdekken.
>>>> meer informatie.
Korte natuurfotografiereis, Zweden. 3 dagen
Een korte reis naar zweden waar je heerlijk kunt genieten van de mooie natuur en zijn wilde dieren.
In het vroege voorjaar is dit gebied geschikt de balts van korhoen / auerhoen te zien.
Mei tot eind augustus kan men gebruik maken van de beren observatie hut.
Ook is er de mogelijkheid om een elandsafari of beversafari te boeken.
Dus wel spannend wat je gaat zien op deze locaties.
>>>> meer informatie
Wolverine Reizen - Slachthuisstraat 37 - 5664 EP Geldrop - Kvk nummer: 52225534
facebook