Zweden


Wandelen door Noord-Dalarna, Zweden. Prijs volgt.
Wil je de Zweedse regio Dalarna echt goed leren kennen - dus niet alleen de belangrijkste toeristentrekkers? Dan is deze 5-daagse wandelreis door de wildernis van Noord-Dalarna een echte aanrader. Je volgt met een kleine groep wandelliefhebbers een mooie route. De gids kent dit unieke gebied tot in de puntjes en vertelt je alles over de Zweedse natuur en de Scandinavische bergen. Vier dagen lang word je omringd door een prachtig landschap en vooral veel rust en ruimte.
>>>> meer informatie.
Zweeds Lapland special. Vanaf € 275,00 p.p.
Veel mensen denken aan Zweeds Lapland, wat ze mogelijk tegenhoudt is de reistijd.
In juni tot halve september zijn er rechtstreeks vluchten naar Zweeds Lapland.
Vanaf Rotterdam binnen 3 uur sta je in de wildernis van Zweeds Lapland.
Dit is de mogelijkheid om er even tussenuit te gaan en dit geweldige gebied te bezoeken.
Laat je verrassen.
>>>> meer informatie.
Fietsen in Zweeds Lapland. 8 dagen voor € 795,00
Umeå is een prachtige uitvalsbasis voor een fietstocht door het Noord-Zweedse landschap, waarop de noordelijke zomerzon een pastelkleurig licht werpt. De lange zomerdagen geven je alle tijd om de bossen en meren te verkennen tot de zon ’s avonds laat over de horizon scheert. In augustus maakt het frisse zomergroen langzaam maar zeker plaats voor een overvloed aan bessen, frambozen en paddenstoelen.
Tijdens deze 8-daagse fietstocht vanuit Umeå rij je over rustige asfaltwegen en goed onderhouden bospaden. Het landschap is licht heuvelachtig, met een hoogteverschil van zo’n 420 meter per dag. De woeste rivier de Vindel en het de getemde rivier de Ume wijzen je de weg.
>>>> meer informatie.
Vlotvaren op de Umeälven, Zweden. 9 dagen voor € 650,00
Het water van de Umeälven stroomt kalmpjes door het Zweedse landschap. Door op een houten vlot de rivier af te zakken, beleef je Zweden op een unieke manier.
Voordat je vertrekt, krijg je bij je het vlot en bijbehorende uitrusting volop informatie over het gebruik van het vlot, maar ook over wat je onderweg kunt zien en doen. Na je eerste dag vlotvaren overnacht je op een camping, waar je ook een traditionele Sami-maaltijd krijgt. Je slaapt in een tent of (tegen bijbetaling) een vakantiehuisje.
>>>> meer informatie.
Groepsreis naar Jämtland Härjedalen. 8 dagen voor € 675,00
Lofsdalen ligt in het zuidelijk deel van Jämtland/Harjedalen en grenst aan Dalarna, hier kunnen we beide regio’s een beetje verkennen.
Daarna kom je zeker nog een keer terug om het verder te ontdekken.
>>>> meer informatie.
Wolverine Reizen - Slachthuisstraat 37 - 5664 EP Geldrop - Kvk nummer: 52225534
facebook